Kolla vad jag hittade!

Låt mig presentera färskaste tjejen Mörling, 18 veckor gammal. Observera fingret som pekas uppåt. Visst ser det ut som om hon har på sig en sån där Halloween-kostym där man har ett skelett som mask?

Jag har varit väldigt sugen på att se Alien-filmerna på sistone. Tolka det hur ni vill. Jag har ju haft…idéer åt det hållet tidigare.  

12 tankar om “Kolla vad jag hittade!

  1. Söt redan i magen ;)Alien filmer är aldrig fel!Jag håller på och introducerar dem för mellangossen nu, jag tycker han har rätta åldern inne nu :)Vi har dock bara kommit till halva tvåan än

  2. Är du säker på att du ska ploppa ut den där? Du vet att den kommer att ha väldigt långa armar… Inte en chans om fjärrkontrollen.

  3. Stora syster: Det ska böjas i tid, det är ju kring nu som hörsel sätter in, och att lära känna igen Lt Ripley kan ju inte skada.

    Pernilla & Helene: Tack!

    Pierre: Och ändå tycker jag att våra bilder var rätt skruttiga. Men tids nog får man ju ändå the real deal live liksom, så jag är rätt nöjd så länge ändå.

    Petra: Jag ger den medicinska vetenskapen runt fem månader på att komma på ett alternativt födslosätt, kanske att man kan få den att bara halka ut eller något. Och vad gäller fjärrkontrollen, jag tänker mig att en leksaks-fjärr borde duga ett tag. Ihop med en leksaks-teve förstås.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s